Muhabbet hesabını silme
Uygulamadan silme (önerilen)
- Muhabbet uygulamasını aç ve Profil sekmesine geç.
- Ayarlar → Hesabı sil adımlarını izle.
- Kimliğini doğrulamak için yeniden giriş yap ve silmeyi onayla.
Uygulamaya erişemiyorsan
Hesabına kayıtlı e-posta adresinden merhaba@muhabbet.app adresine "Hesap silme" konulu bir e-posta gönder. Güvenliğin için talebi yalnızca kayıtlı adresten gelirse işleme alırız ve 30 gün içinde yanıtlarız.
Neler silinir?
- Hesabın hemen devre dışı kalır; profilin ve buluşmaların başkalarına görünmez olur, ev sahibi olduğun gelecek buluşmalar iptal edilir.
- En geç 30 gün içinde profilin, fotoğrafların, ilgi alanların, katılımların, muhabbet arkadaşlıkların, mesajların ve cihaz kayıtların kalıcı olarak silinir.
Neler bir süre saklanır?
- Başkalarının senin hakkında gönderdiği bildirimler ve bunlara ilişkin moderasyon kararları, kimliğinle ilişkisi kesilmiş biçimde kapanıştan 12 ay sonrasına kadar (topluluğun güvenliği ve DSA yükümlülükleri için).
- Moderasyon işlem kayıtları 24 ay.
- Yedeklerdeki kopyalar en geç 14 gün içinde döngüsel olarak silinir.
Ayrıntılar için gizlilik bildirimine bak.